Dienstverlening

Adfinesse is actief op gebied van hypotheken, verzekeringen en kredietverlening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die bij uw persoonlijke situatie passen. Buiten onze standaard dienstverlening willen we u ook graag op onderstaande punten attenderen.

Adviesvrij
Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij een advies uitbrengen wat volledig past bij uw persoonlijke situatie.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning
Vastgesteld bedrag : onze honorering is gebaseerd op een vast bedrag die per financieel product of dienst door ons is vastgesteld. U ontvangt voor dit bedrag een factuur.  Het merendeel van onze werkzaamheden is vrijgesteld van Btw. Mocht onze dienstverlening wel  Btw-plichtig zijn, zullen wij u vooraf hierover informeren.

Klachten
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.
Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), Postbus 93560 2509 AN Den Haag

Dienstverleningsdocument
Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen doen en wat daarvan de kosten zijn? Download hier ons Dienstverleningsdocument.