Hypotheekadvies

Er komt heel wat kijken bij een hypotheekadvies traject. Om u een beeld te geven hoe dit traject eruit ziet, geven wij hieronder het hypotheekadvies traject in 4 eenvoudige stappen weer.

Stap 1: Inventarisatie persoonlijke situatie Inventarisatie van uw persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden. Ook wordt toegelicht welke hypotheekvormen er zijn en kan een indicatie worden gegeven van wat u maximaal kunt lenen, c.q. wat een reële koopprijs voor u is.

Stap 2: Finetunen en keuzemogelijkheden bespreken Welke hypotheekvoorwaarden zijn voor u belangrijk? Welke rentevaste periode past het best bij u? Welk risico wilt u lopen bij bijvoorbeeld overlijden en arbeidsongeschiktheid? Samen met uw hypotheekadviseur stelt u uw wensen en behoeften op alle aspecten scherp. Op die manier kan uw hypotheekadviseur gericht op zoek naar producten die aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Stap 3: Analyse, advies en aanvragen hypotheekofferte De adviseur analyseert alle beschikbare mogelijkheden en stelt het advies op. Voldoet het hypotheekadvies aan al uw wensen? Dan vraagt uw adviseur de hypotheekofferte aan.

Stap 4: Tekenen hypotheekofferte en bemiddeling Alles akkoord en helder? Dan tekent u de offerte. Uw hypotheekadviseur regelt de verdere afhandeling van de aanvraag en controleert de stukken bij de notaris. Uw financiering is goed geregeld en u kunt zonder zorgen gaan wonen in uw eigen droomwoning!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij werken samen met vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Door de onafhankelijke positie kunnen wij de beste hypotheek selecteren uit alle aanbieders. Zo bent u verzekerd van de laagste hypotheekrente en beste voorwaarden voor uw situatie.